perjantai 30. marraskuuta 2012

KIRKKONUMMELLA VIETETTIIN ESPOON SEUDUN KULTTUURISÄÄTIÖN JUHLAA

Espoon Seudun Kulttuurisäätiön juhlaa vietettiin torstaina 15.11.2012 Kirkkonummen kunnantalolla.
Porkkalan lukion verkkolehti Taukotilan toimitus oli myös paikalla juhlimassa. Meidät juhlijat toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi Kulttuurisäätiön, veteraanien vastaanottokomitean ja Puolustusvoimien vartijoiden läsnä ollessa.
Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio lausui säkenöivät tervetuliaissanat. Myös professori Jukka Kemppinen piti juhlapuheen. Sitten seremonia jatkui monipuolisilla tanssi- ja musiikkiesityksillä.
Musiikillisena antina saimme kuulla Lilli Peuran harmonista harpun soittoa kappaleena Bernard Andresin Trois Piéces. Kirsi Kiviharju Espoon musiikkiopistosta soitti myös harpulla kappaleen Legenda. Iivari Alloon soitti pianolla soolon Aram Hatsaturjanin Toccatasta.


Tanssiesityksenä näimme Dance MTV-ryhmän esityksen, johon koreografian on luonut opettaja Cecilia Karlsson, ja Balettiopisto Heli Aallon värikkäät "Lumikki ja seitsemän kääpiötä" ja "Venäläisen tanssin". "Kultahippujen tanssin" koreografian oli luonut Aita Vuolanto ja musiikin säveltänyt Timo Alakotila. Kirkkonummen tanssiyhdistys Streettanssi vastasi ryhmäesityksestä Taija Hinkkasen johdolla.

Upeiden esitysten jälkeen Espoon Seudun kulttuurisäätiö jakoi vuoden 2012 stipendit ja apurahat saajina mm. Kanttiinilotat, Espoon kirjailijat, Balettiopisto Heli Aalto, Antti Jussi Valkama sekä Kirkkonummen tanssiyhdistys.

teksti Henry Turtiainen


Kuvat Johannes Ikkala, Juuso Karila, Tomas Rauhala ja Dario Taddeo


Ei kommentteja: